şşşşşşşşşşşşşşşş
Banvit
Etkinlikler
pazarlama-iletisimi-calismalarina-odul

Pazarlama İletişimi Çalışmalarımıza 3 Ödül Birden

Pazarlamasyon Dergisi’nin düzenlediği The Hammers’dan 2 ödül, Reklamcılar Derneği tarafından gerçekleştirilen Kristal Elma’dan ise 1 ödül aldık.

 

Son dönemde dikkat çeken pazarlama iletişimi çalışmalarıyla öne çıkan şirketimiz, bu alandaki başarısını ödüllerle taçlandırdı. Pazarlama iletişimi sektörünün önemli yayınlarından Pazarlamasyon Dergisi’nin düzenlediği The Hammers Ödülleri’ndeFMCG Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı' kategorisinde “Banvit’se Tamam!” kampanyasıyla “Gümüş”, ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Takımı’ kategorisinde de Akıllı Çocuk Sofrası projesiyle “Bronz” ödül aldık.

 

Ayrıca, Reklamcılar Derneği’nin 34.’sünü düzenlediği ‘Kristal Elma Ödülleri’nde ‘Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ kategorisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığımız, çalışanlarımızın rol alıp seslendirdiği ‘Eşitlik Varsa Tamam!’ kampanyamızla ödüle değer görüldük.

 

The Hammers Ödülleri; pazarlama sektörünün önde gelen fikir liderlerinden oluşan jürisi ile yüzlerce katılım arasından, ülkemizdeki global ve lokal birçok şirketin pazarlama ekiplerinin başarısını titizlikle değerlendirerek ödüllendiren bir program. Ülkemizin en önemli ve prestijli reklam ödüllerinden biri olan ve sektöre damgasını vurmuş kampanyaların kıyasıya mücadele ettiği Kristal Elma Ödülleri ise reklamcılık sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan jürisi ile kişilerin ve kurumların bu alandaki başarılı çalışmalarını ödüllendiriyor.